Bryllupet

♡ ♡ ♡Rollebryllupet til russen skjedde sist fredag 12. mai på stranda på Bygland. Den heldige brudgommen var Marcus, som fikk giftet seg med nydelige Sigrid. Bryllupet var vakkert, men foregikk ikke uten intriger. Sigrid, som kom fra en velstående familie hadde med seg sine foreldre som ikke støttet ekteskapet til datteren sin med MarKus fordi han selv kom fra en mindre velstående familie. MEN, etter mye diskusjon ble de altså gift og klinte så heftig at de mest sarte øynene måtte dekkes.


Gjestene storkoste seg i bryllupet og ventet spent på festen!

-Oppe til venstre ser dere Sana fra Skam (som er god venn av Marcus), Jesus, Prest Susanne og Åsæ (nonna vår). De fleste religioner var representerte og alle feiret kjærligheten mellom vår kjære Marcus og Sigrid!! <3 Og sjekk ut kjekkasen vår, bodyguard Sander!

Se så nydelig bruden var med sin flotte bukett! Nede til venstre ser dere de velstående foreldrene til Sigrid. Ovenfor ser dere Sana og Markus sin gangsta-mor :) Veldig hyggelig dame. 

Alt i alt en svært vellykket dag! Nå ser vi frem til 16. og 17.mai, litt slitne er vi- men vi skal gi alt de siste dagene! Vemodig er det også å si farvel til en russetid som har vært helt fantastisk. Dere hører nok mer fra oss i morgen natt ;) 

Innlegget er skrevet av Russepsykolog Vilde, og bildene er tatt av Live Uleberg. Si ifra hvis noen bilder skal bli fjernet.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei og hopp! Dette er bloggen til Hornnesrussen 2017 :D Følg med for oppdateringer før og under russetiden.

For kontakt:
hornnesrussen17@outlook.com

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡