Dåpen

♡ ♡ ♡

20. april var det endelig vår tur til å døpes! Dåpen fant sted på halvøya ved Furuly og presten Susanne skulle døpe oss. Vi fant fram en drikke med kullsyre på 0,33L som skulle styrtes på 12 sekunder, og hvis vi ikke fullførte fikk vi resten i håret av presten. Deretter fikk vi på russeluene med navn som var blitt valgt av venner og russestyret. Dette er navn som sier noe om personligheten til russen. Presten Susanne måtte dessuten ta en shot for hver person hun døpte.

Russen ankommer:


Deretter får presten Susanne en peptalk av president Andreas, mens russen venter i spenning. Hvordan skal dette gå mon tro? President Andreas og visepresident Amalie ønsker velkommen, og endelig er det klart for dåp.


Kvinnen som var så heldig å starte showet var Oddveig, som ble døpt "Avbryteren". Ida Flottorp var neste mann, og ble døpt til "Jägerqueen". Flinke russ!


Så ble vi døpt, og brus og rus gikk ned på høykant.
For noen gikk det lett, for andre ble det verre.


Men la oss ikke glemme presten. For hvor er egentlig Susanne etter så mange shots?? For å være helt ærlig, så passer ikke det seg på bloggen hehe.


Heldigvis gikk alt bra med presten vår, og vi takker for flotte dåpsøyeblikk. Når alle hadde fått på luene var det tid for å fortsette festen en annen plass. Da bar det i vei til Evjemoen. Her skulle vi nemlig spille fotball. For at ikke lagene skulle bli ujevne, ble det blanda lag med edrue og berusede mennesker. Ingen er helt sikre på hvordan eller når kampen endte, men vi hadde det uansett veldig gøy :D
Litt snikreklame for KRUSSEN av Oline Meland

Klara fikk lurt seg med på bloggen selv om hun egentlig er antiruss, men det går greit <3


Og så vil jeg bare informere om at Vilde sitt FML-smil egentlig kommer av at hun sprakk dressen, og ikke av at dåpen var dårlig :))) Senere ble det rullings og mat.

NESTE DAG:Her var det virkelig ingen kjære mor! Russen får ofte høre at russetida ødelegger formen vår, men dette gjelder selvfølgelig ikke for hornnesrussen2017. Vi har nemlig vår egen personlige trener Hilde som skal passe på at formen til ALLE russ holder seg i løpet av våren. Derfor ble det arrangert aerobic utenfor skolen dagen etter dåpen, og ingen slapp unna... Russepolitiet Amalie og Ingrid sørget for det.Nå er vi endelig i gang, og er mer gira enn noen gang! Gled dere :D

(Si ifra hvis noen bilder skal fjernes)

Én kommentar

Pernille

22.04.2017 kl.21:11

Mange fine og morsomme bilder. Ha en flott russetid!

Skriv en ny kommentarHei og hopp! Dette er bloggen til Hornnesrussen 2017 :D Følg med for oppdateringer før og under russetiden.

For kontakt:
hornnesrussen17@outlook.com

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡