Helvettesuka

♡ ♡ ♡

Velkommen til russens helvettesuke. Angrepssjefene er blitt delegert oppgaven om å skape en uke med regler og hindringer, og konsekvenser for de som bryter disse. Selv om mange har opplevd russens vrede i løpet av den første uken, skal vi nå stige til nye høyder. Dette tilsvarer at vi vil ha ulike regler for hver dag i uken. Disse reglene må dere gjennomføre, og de som ikke gjør det vil bli merket. Dette tilsvarer at ikke bare individer fra angrepslisten vil være utsatt. For de som er bekymret for å få mange merkninger, har vi måter å bli kvitt merkninger på, som du vil finne under dagene. Merk at straffen for de som taper helvettesuka vil være ekstra fæl, og repetativ hvis vi ønsker. Reglene vil gjelde alle 1. og 2. klassinger, og vil bli kontrollert av russen. (P.S individer fra angrepslisten starter med 1 anmerkning.)

Mandag 24. april: Gutter skal gå uten voks, og jenter uten sminke.

Tirsdag 25. april: Knele for presidenten hvis du møter han, og håndhilse på minst 1 av angrepssjefene.

Onsdag 26. april: Hinderløype, utføres utenfor skolen i friminuttene.

Torsdag 27. april: Gå med to forskjellige typer sko.

Fredag 28. april: Gå uten sekk, annen type bæreutstyr er tillatt (bag, veske, etc.)

Dere bør følge disse reglene, de som gjør det vil bli belønnet, og de som ikke vil bli nådeløst straffet. De 10 som har mest anmerkninger vil bli straffet. Måter å bli kvitt merkinger:

  1. Hjelpe russen med en kidnapping -1
  2. Kjøpe dagens til angrepssjefene -2
  3. Donere 60 kr til kreftforeningen -3 (Vipps til 411056)

Lykke til, vi sees neste uke.

Hilsen angrepssjefene 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei og hopp! Dette er bloggen til Hornnesrussen 2017 :D Følg med for oppdateringer før og under russetiden.

For kontakt:
hornnesrussen17@outlook.com

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡