Rus(s)k i systemet!

♡ ♡ ♡

Hei og hå!

I år blir det arrangert russerevy i regi av russen 2017. Det er hele 25 år siden sist, så vi tenkte det var på tide! Revyen finner sted på Evjemoen kino & scene lørdag den 1. april kl. 18.00. Inntektene vil gå til Kreftforeningen, og da spesielt til "Krafttak mot kreft". På bøssebæringa 9. mars samla russen inn et rekordstort beløp. Vi samlet inn hele 125 118 kr! Men vi gir oss ikke der, og inngangspengene for revyen vil også bli gitt til "Krafttak mot kreft". 

På revyen vil det bli sketsjer, danser, musikkinnslag og mye mer. Det har vært viktig for russen å få alle med, også de som kanskje ikke vil opp på scenen. Russ som ikke er på scenen finner du i kiosken, backstage, billettene eller i sminka. Dette er en russerevy for alle. Vi gleder oss til å vise fram revyen, og håper å se deg der!

Vi har opprettet et arrangement på Facebook, det finner du HER. Billetter kan du kjøpe over internett (gjennom fb), eller på Norli Evje. Løp og kjøp! :D 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei og hopp! Dette er bloggen til Hornnesrussen 2017 :D Følg med for oppdateringer før og under russetiden.

For kontakt:
hornnesrussen17@outlook.com

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡