Krafttak mot kreft: Bøssebæring

♡ ♡ ♡

9. mars - Bøssebæring

Som tradisjon, er Hornnesrussen i år igjen deltaker i Krafttak mot kreft. Krafttak mot kreft er den årlige innsamlingen til Kreftforeningen, og noe Hornnesrussen er glade for å være med på. Hver dag får omtrent 90 mennesker i Norge beskjeden om at de har kreft, og mange blir heldigvis friske igjen. Men det er dessverre mange som får seneffekter av behandling, og noen får beskjeden om at det ikke finnes en behandling som kan gjøre dem friske. Det er bestemt at i år så går pengene vi samler inn til å hjelpe dem som har en kreftsykdom de ikke kan bli friske av. Vi må gjøre det vi kan for å gjøre livene deres lengre og bedre. 

Russen og andre elever ved Setesdal vgs. avd. Hornnes går med bøsser 9. mars på Evje, Bygland, Åseral, Audnedal, Hægebostad og Iveland. Ta godt i mot oss. Er du elev ved Setesdal vgs. avd Hornnes? Da kan du også bli med på Krafttak mot kreft. Aksjonssjefene sitter på skolen fra 17.30 torsdag 9.mars og deler ut bøsser. Da får du tildelt et område og ID-kort, og må være tilbake på skolen med bøssene innen 22.00. Bli med! Hvis det er noe du lurer på, send melding til en i russen, vi er veldig hyggelige :-) 

Senere vil det også komme mer informasjon om russerevyen vi arrangerer, der inntektene også går til Krafttak mot kreft. Hold av 1. april :-D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei og hopp! Dette er bloggen til Hornnesrussen 2017 :D Følg med for oppdateringer før og under russetiden.

For kontakt:
hornnesrussen17@outlook.com

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡