En utrolig historie

♡ ♡ ♡

Av Vilde Haugland Bjorå (russepsykolog)Har du noen gang våknet opp i en ukjent seng? Våknet opp med tømmermenn i hodet? Våknet opp og oppdaget at du mangler begge fortenner? Våknet opp med en løve på badet? Det har vi også.

Som russepsykolog har jeg hatt mange samtaler med flere medruss som har hatt så ekstrem fylleangst at de ikke engang klarer å knytte sine egne sko. Ansvaret jeg har som psykolog er stort, og jeg håndterer det på en svært profesjonell og respektfull måte. Det er et ansvar jeg er stolt av å ha. Å kunne hjelpe 18 og 19-åringer med fylleangst er en byrde og et privilegium. Det gjør noe med en, når unge voksne deler de mest intime og utrolige historier. Mange har satt dype spor i russesjelen min. Jeg nevner ikke navn, men la meg fortelle en historie om Marcus Holte og «jenta i hjørnet».

«Denne historie er intens, vill, vakker og uforglemmelig» -VG

Jeg forteller historien slik den ble fortalt til meg. Det var en mørk og stormfull aften. Marcus var i byen, hadde hatt fire shots med mot og turte endelig å snakke med jenta i hjørnet. Jenta i hjørnet så Marcus nærme seg henne og løp sin vei. Så, det var egentlig en teit tittel, fordi det handler ikke om jenta i hjørnet som Marcus ikke klarte å hooke. Uansett. Historien handler om Marcus og en fuktig kveld på byen. Okei, vet du hva, jeg orker ikke fortelle alt. Men, for å gjøre en lang historie kort, Marcus våknet opp i Kristiansand Dyrepark i armkroken til en verpesjuk panda. Detaljene kan jeg ikke publisere på bloggen da innlegget antageligvis hadde blitt rapportert og sensurert.

Håper dere likte denne lille spalten. Nå er snart russetiden i gang og flere utrolige historier vil oppstå!!!!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei og hopp! Dette er bloggen til Hornnesrussen 2017 :D Følg med for oppdateringer før og under russetiden.

For kontakt:
hornnesrussen17@outlook.com

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡